étterem marketing tanács mindenkinek; legfontosabb étterem marketing tanácsok; a legfontosabb étterem marketing tanács; étterem marketing tanács tulajdonosoknak

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Étterem marketing tanács a javából

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Étterem marketing tanács a javából


2022/07/29
Szeder
Lehet, hogy a legfinomabb alapanyagokkal, a legbarátságosabb személyzettel és egy tökéletes helyszínnel rendelkezel, de ha éttermed nem veszik észre, az a kemény munka kárba megy. Íme néhány étterem marketing tanács, amivel éttermed kitűnik a tömegből.
a legjobb étterem marketing tanácsok

Írj marketingtervet

Ha van egy dolog, amit meg kell tenni, mielőtt bármilyen ötletet megvalósítanál, az az, hogy tervezz, tervezz, tervezz! A költségvetés kezelésétől az események könyveléséig ez az étterem marketing tanácsokról szóló cikkünk az egész éven át tartó útmutató lehet éttermed promóciós stratégiájának nyomon követéséhez. A marketingterv az étterem szent Grálja, ezért szánj időt a prioritások meghatározására.

Étterem marketing tanács -Közösségi média

A képek, videók és vélemények készítésének és megosztásának képességével az étterem közösségi médiában való jelenléte elengedhetetlen ahhoz, hogy a megfelelő tömeg elé kerüljön!Instagram

Világszerte közel egymilliárd aktív felhasználójával az Instagram az egyik legnépszerűbb közösségi média platformmá vált. Ha korábban megkérdőjelezted ezt az étterem marketing tanácsot, ami mára már elengedhetetlen platformmá vált az éttermek és más iparágak marketingjéhez, itt az idő. Ez a nagy közönség a jele annak, hogy ideje éttermednek Instagram-profilt készíteni, és kihasználni annak funkcióit és potenciális elérhetőségeit. Az alábbiakban bemutatunk néhány módszert a jelenlét maximalizálására:

  • Készíts kiváló minőségű fényképeket, hogy megmozgasd közönséged ízlelőbimbóit
  • Használd az Instagram-tekercseket a népszerű ételek készítésének megörökítéséhez
  • Használd ki a népszerű hashtageket, hogy több ügyfelet érjhess el. További Isntagram étterem marketing tanácsokért Katt ide!

TikTok

Étterem marketing tanácsokat ígértünk, hogy feltűnő legyél, nem csak a megszokott platformokat használva. A TikTok egy viszonylag új platform, de már az alapoktól kezdve segített a vállalkozások felépítésében. Az új és a régi éttermek továbbra is használják az alkalmazást, hogy szélesebb közönséget érjenek el rövid videókon keresztül, amelyek bemutatják ételeiket, hangulatukat, személyzetüket és egyebeket! Van valami különleges ételed? Oszd meg, hogyan készült!

Hozz létre egy fantasztikus weboldalat

Teljes mértékben kézben tarthatod weboldalad használva azt, hogy elmondod a történedet! Tekintettel arra, hogy a látogatók közel 80%-a felkeresi egy étterem weboldalát, mielőtt eldönti, hol étkezhet, természetes, hogy biztos szeretnél lenni abban, hogy weboldalad kitűnik a többi közül! Ez az étterem marketing tanács azt jelenti, hogy ne csak jól nézzen ki, hanem jól is érezzék magukat potenciális ügyfeleid a weboldaladon való böngészés közben. Az alábbiakban felsorolunk néhány kérdést, amelyet szem előtt kell tartani weboldalad elkészítésekor:

  • Könnyű navigálni?
  • Hozzáférhető és olvasható az étlapom?
  • Működnek a hiperhivatkozásaim?
  • Vonzóak a képeim (ételek, italok és helyszín)?

Készíts egy teljesen egyedi ételt vagy italt

Ahogy a mondás tartja, először a szemünkkel eszünk tehát adj olyat vásárlóidnak, amiről nem tudják levenni a szemüket! Az éttermed olasz? Tálalj szív alakú tésztát, amely tökéletes randevúzáshoz. Helyi bárként vagy jelen? Készíts egy varázslatos színváltó koktélt, amely elkápráztatja vendégeid! Amikor az étterem felfigyeléséről van szó, nincs jó vagy rossz képlet. A legfontosabb étterem marketing tanács neked szól! Ne félj egy új ötletet kipróbálni, vagy élni ezekkel az étterem marketing ötletekkel és hasznosítani őket a gyakorlatban! Az is lehet, hogy csak ez a kis bátorság hiányzik, hogy éttermed kitűnjön.

Légy bátor velünk! Étterem marketing tanácsÉtterem marketingLegfrissebb cikkek


Így termelhetsz profitot Google Cégprofil adatlapoddal
Az emberek többsége előszeretettel böngészi az online véleményeket és más visszajelzéseket mielőtt meghozna egy kisebb vagy nagyobb vásárlói döntést. Ez nem meglepő, hiszen mindenki olyasmire szeretné költeni a pénzét, ami már másnak is bevált (legyen az egy alakformáló tea, egy nyomtató vagy egy online tanfolyam).
Kezd el az ünnepi étterem marketing tervezést most
Az ünnepek olyan időszakok, amikor a vállalkozások valóban ragyoghatnak. És ha most elkezded az ünnepi étterem marketingterved, létrehozhatsz egy olyan kampányt, amely leköti a célközönségét, és több értékesítést eredményez. A nagy cégeknek megvan az az előnyük, hogy sokat tudnak marketingre és reklámra költeni. A kisvállalkozások számára azonban még mindig rengeteg lehetőség van, hogy bekapcsolódjanak az akcióba.
Hírek és szakmai cikkek a gasztromarketing világából

Minden, amit az online marketingről tudni kell a gasztronómiai és vendéglátóegységeknek! Gyakorlatban is hasznosítható tippek az online marketing eszközök használatáról és hatásairól a gasztronómia és a vendéglátás területén.

Gasztronómiai marketing az alapoktól

Úgy érzed, éttermed nem kapja meg a kellő figyelmet, amit nagyon is megérdemelne? Az étterem marketing alapja egy erős USP (Unique Selling Proposition), vagyis egy olyan egyedi tulajdonság, ami segít harcba szállni a konkurenciával, és ami az online marketing kommunikációd alapját is képezi. Te megfogalmaztad már éttermed USP-jét?

Online marketing tanácsok éttermek és vendéglátóegységek számára

Egy jó weboldal, keresőoptimalizálás, fizetett hirdetések, PR megjelenések, tartalommarketing, közösségi média marketing… Csak az online marketing néhány területe, amivel egy étterem vagy vendéglátóegység tulajdonosaként, munkatársaként vagy marketingeseként foglalkoznod kell. Segítünk átlátni az online marketing bonyolult összefüggéseit!

Több foglalás a hétköznapokra, több rendezvényhelyszín ajánlatkérés

Határozz meg egy konkrét célt, és építsd fel úgy az online marketing kommunikációdat, hogy az támogassa azok elérését! Sokan vannak ezzel így, de sokan semmit sem tesznek érte. Több foglalást szeretnél a hétköznapokra? Jó lenne rendezvényekkel feltölteni az éttermed? Cikkeink gyakorlati tanácsokkal látnak el!

Kitekintő

Érdekes cikkek és tartalmak, konkrét online marketing tippek és stratégiai tanácsok, hogy stabil online marketing kommunikációval szállhass szembe a konkurenciával, hogy hatékonyan elérd a célközönséged, hogy még több asztalfoglalásra vagy rendezvényhelyszín ajánlatkérésre tehess szert. Ismerd meg cikkeinken keresztül az online marketing kiaknázatlan területeid, töltsd meg végre a vendéglátóegységed!