Szolgáltatásaink

HU EN

Szolgáltatásaink

Honlapkészítés éttermeknek

Az éttermi honlapkészítés más, mint a többi. Mi tudjuk, miért, gyakrolatunk van benne.Google barát, letisztult, egyedi honlapok készítése éttermeknek, kávázóknak.

Google Ads hirdetés optimalizálás

Ha az éttermi Google Ads hirdetések optimalizálásáról van szó, akkor gyakran merül fel a kérdés, hogy egyáltalán érdemes-e egy étteremnek a Google hirdetéseivel foglalkoznia. A válasz egy nagyon határozott: IGEN! 

Közösségi média marketing tanácsadás éttermeknek

Éttermed közösségi média jelenléte manapság már nem csupán előny, hanem alapvető szükséglet az online marketingben. A Facebook egyik éttermi trendekkel és statisztikákkal foglalkozó jelentése szerint a millenáris korosztály 86%-a próbál ki egy új éttermet, miután ételekkel kapcsolatos tartalmakat lát az interneten.  

Éttermi SEO a több asztalfoglalásért

2023-ban egy vendéglátóipari egység - legyen az hotel, cukrászda, vagy kávézó - csak akkor számíthat bármilyen sikerre, ha foglalkozik a SEO-val. Ez természetesen az éttermekre is vonatkozik – a SEO (és az online marketing egyéb formái) nélkülözhetetlen minden olyan étterem számára, amely szeretne jövedelmező maradni. 

Étterem online marketing hírek

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül, építsd fel éttermed, bárod, kávézód
vagy bármilyen típusú vendéglátóegységed online marketingjét!

További bejegyzések