Instagram, Facebook, TikTok, YouTube oldalak kezelése éttermek, kávézók, vendéglátóipari egységek részére

HU EN
13+

év a gasztronómiai közösségi média területén

30+

venbdéglátóipari egység referencia

7

közösségi média felület szakértő kezelése

Instagram és Facebook oldal vezetés éttermeknek

Te megeennéd az én főztömet? Inkább ne tedd... !

A közösségi média sosem volt olyan fontos egy étterem számára, mint manapság. Éttermednek rendszeresen kell érdekes tartalmakat publikálnia, hogy megőrizze hűséges vendégkörét, és persze, hogy új ügyfelekre is szert tehessen.

A közösségi média marketing azonban egy tudomány, ugyan úgy, ahogy a főzés is az: főzhetek magamnak otthon rizseshúst, gyorsan, olcsón, hogy ne haljak éhen, de össze sem lehet hasonlítani egy étteremben készült minőségi étellel. A 2010-es évek eleje óta foglalkozunk gasztronómiai közösségi oldalak kezelésével, tudjuk, hogyan lesz üzlet, vendég a közösségi felületek kezelésén keresztül!  Mindenki csinálja azt, amihez ért...

 

Miért válaszd a Marketing Professzorokat?

Kívül-belül ismerjük a vendéglátást, és régóta szenvedélyünk az online marketing világa. Ha csak a főoldalon futó logókat megnézed, láthatod, a legnagyobbaktól a lekisebbekig mindenkinek dolgoztunk már..  
Alapítónk, Máté Balázs már több, mint két évtizede foglalkozik az online marketing különböző területeivel, és mindig is kiemelt figyelmet fordított a vendéglátóipari marketingre. 

Ezt a kollektív több évtizedes tapasztalatot kapod meg, ha az éttermi közösségi média marketing tanácsadást választod. Stratégiáink segítenek új magaslatokba emelni márkádat, hiszen mindig ügyfélre szabott tervekkel és kivitelezéssel dolgozunk. Nincs két egyforma étterem, cél és vendégkör! 
 

Mit kínálunk?

  • Dinamikus bejegyzéseket publikálunk a Facebookon, az Instagramon, a TikTokon és a LinkedInen is, amelyekben profi tartalomkészítőink adják elő márkád történetét. 
  • Célzott, eredményorientált közösségi média marketing kampányokat tervezünk meg és kezelünk éttermed nevében, hogy minél több releváns érdeklődésű követőre tehess szeret a különböző platformokon (ami persze több vendéget is jelent majd). 
  • Biztosítjuk, hogy éttermed közösségi jelenléte mindig megfeleljen a legújabb trendeknek és elvárásoknak. 
  • Mérjük a közösségi médiumok teljesítményét, de nem csak a like és megtekintésszámokkal jellemezzük azt, végig követjük az asztalfoglalásig. Így pontosan fogod tudni, hogy egy Facebook posztból, vagy egy hirdetésből mennyi vendéged lett!  


 

Étterem online marketing hírek

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül, építsd fel éttermed, bárod, kávézód
vagy bármilyen típusú vendéglátóegységed online marketingjét!

További bejegyzések