Vendéglátás marketing tippek, tanácsok; Vendéglátás marketing tippek szadabtéri étkeztetéshez; Vendéglátás marketing tippek

HU EN

Vendéglátás marketing tipp -A szabadtéri étkezés maximalizálása

A szabadtéri étkezés lehetővé teszi a vendégek számára, hogy kényelmesen és biztonságban érezzék magukat, és hozzájárulhatnak az étterem foglalásainak és a vendégek számának növeléséhez a nyári csúcsidőszakokban. Ez több, mint extra ülőhely a teraszok rendelkeznek azzal a rugalmassággal, amely a beltéri étkezőből hiányozhat, pl. a dohányzó vendégek szabadon elszívhatják elektromos cigarettájukat vagy épp a rendes cigarettájukat, állatbarát, hiszen terasz kültéri helység, miért ne tartózkodhatnának ott a vendégek házi kedvenceikkel. A fent említett néhány egyértelmű lehetőséggel és vendéglátás marketing tippjeinkkel hatékonyan kihasználhatod a kültéri étkezés lehetőségeit, ami óriási bevételnövelő lehet.

Vendéglátás marketing tipp a szabadtéri étkezéshez

Vendéglátás marketing tipp -Növeld a hatékonyságot

Csak azért, mert növeled az éttermi kapacitást, nem jelenti azt, hogy a munkaerőköltségeinek az egekbe kell emelkedniük. Éttermed WIFI hálózatát terjeszd ki, hogy a terasz bármely szegmensében ugyan olyan jelerősségű és gyorsaságú internet hozzáférést biztosíts vendégeidnek. Az érintés nélküli fizetési lehetőségeknek köszönhetően már hordozható bankkártya terminálokkal a felszolgáló ki tudja vinni a terminált a vendéghez így kényelmesebbé téve magát a fizetést is. Egyszerűen nincs elég felszolgáló személyzete? Egy másik vendéglátás marketing tipp, amelyről már beszéltünk előző cikkünkben a QR-kódok alkalmazása, így a vendégek rendelhetnek és fizethetnek telefonjukról. A hatékonyabb terasz kevésbé túlterhelt kulináris csapatot jelent.

Vendéglátás marketing tipp -Gondold át alaposan

Fontos vendéglátás marketing tipp, amit muszáj szem előtt tartanod, ha szabadtéri étkezésről van szó, ugyanis a szabadtéri étkezés új szempontokkal jár: mi a tartalék terv eső esetére? Hogyan helyezzük el az asztalokat? Hogyan biztosítható, hogy a papír menük ne repüljenek el? Legalább részleges lefedettség biztosításával, esernyőkkel vagy háromfalú szerkezetekkel, rossz idő esetén is fenntartható a szabadtéri étkezés. A QR-kóddal elérhető digitális menük kiküszöbölik annak kockázatát, hogy a papír menüket elsodorják a nyári szellők. A közösségi asztalok kötetlen, szórakoztató légkört teremtenek. A közös tér rugalmasságot biztosít, hogy több vendéget szolgálhass ki.

Vendéglátás marketing tipp -Tervezz

A szabadtéri étkező egy üres vászon, ahol a hangulatos leánybúcsúk és a meghitt családi vacsorák egyformán otthon érezhetik magukat. Vendéglátás marketing tipp szólhat magáról a dizájnról is. Az asztal elrendezésének vagy rendelési folyamatának megváltoztatása segíthet több vendég fogadásában és újak elérésében. Az olyan vendéglátás marketing tippek, mint a különleges események például az élőzene, ünnepi hangulatot kölcsönözhetnek a térnek, és hétről hétre új embereket vonzanak be. Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ha valaki elmegy egy különleges étterembe az a közösségi média oldalán általában poszt vagy napi történet formájában közzéteszi. Teremtsünk olyan különleges és stílusos éttermet, hogy ezeknek a megosztásoknak a számát, amelyen éttermed megjelölhetik, növelni tudjuk. Kínálj fel egy villásreggelit teljes kiszolgálással, majd a nap folyamán tematikát válthatsz az ebédre, később pedig a vacsorára, ahol a vendégek QR-kóddal rendelhetnek, és nyugodtan elfogyaszthatnak egy italt. Ugyanolyan forgalmas környezet, kevesebb munkaerőköltség.

Vendéglátás marketing tipp -Speciális terasz menü

A nyüzsgő terasz nem feltétlenül jelent stresszes konyhai személyzetet. A speciális teraszmenü és pár vendéglátás marketing tipp segítségével több minimalizálhatod az étkezési költségeket ezen az előnyben részesített helyen. Gyorsan módosíthatod a QR-kóddal elérhető digitális menüt, amellyel a nap bizonyos szakaszaiban kiemelheted a különböző ajánlatokat. Nagy volumenű csoportoknál válasz olyan gyorskiszolgálású termékeket (magas haszonkulcs mellett), amelyeket percek alatt eljuthatnak a vendégekhez, és a lehető legtöbb vendéget megörvendezteti.

Vendéglátás marketing tipp -Legyél események házigazdája

Ha a teraszt magánrendezvényekre bérelhető, akkor ez hatékony eszköz lehet az eladások fellendítésére és vendéglátás marketing tippek segítségével, marketingjelenlétének bővítésére, amikor a vendégek megosztják emlékeiket a közösségi médiában. A vendégélmény nem csak az étkező négy falán belül történik. Mivel a vendégek több mint egy órát is hajlandók várni a szabadtéri asztalokra, kulcsfontosságú, hogy a szerverek olyan élményt nyújtsanak, amire érdemes várni.

Keress minket bizalommal: Vendéglátás marketing tipp

Étterem online marketing hírek

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül, építsd fel éttermed, bárod, kávézód
vagy bármilyen típusú vendéglátóegységed online marketingjét!

További bejegyzések