étterem marketing a Pinteresten profiknak; étterem marketing a Pinteresten tulajdonosoknak; étterem marketing a Pinteresten mind

HU EN

Étterem marketing a Pinteresten -Használj ki minden lehetőséget

Az étterem marketing a Pinteresten történő megvalósítása remek hely arra, hogy felkeltsd az érdeklődést terméked vagy szolgáltatásaid iránt. Más közösségi média platformokkal ellentétben a felhasználók hónapokkal azután, hogy először láttak valamit, visszatérnek a mentett gombostűkhöz. Ez lehetővé teszi örökzöld tartalom létrehozását, amely hosszú ideig látható lesz, és kapcsolatokat épít ki a közönséggel.

Az étterem marketing a Pinteresten

Étterem marketing a Pinteresten -Az indulás egyszerű!

Egyszerűen nyisd meg a Pinterestet, és regisztrálj egy üzleti fiókot. Töltsd fel logódat vagy más releváns képet a profilfotódhoz, és válassz egy megfelelő @nevet a vállalkozásodhoz. Ha már van személyes fiókod, és szeretnéd összekapcsolni a vállalkozásod profiljával, akkor ezt is megteheted! Ha még soha nem használtad a Pinterestet a magánéletedben, íme egy kis útmutató a működéséről. A felhasználók (ez te vagy!) pineknek nevezett bejegyzéseket hoznak létre. Gombostűnek is hívják őket, mert az általad létrehozott táblákra „tűzöd” őket. Tekintsd ezeket virtuális parafatábláknak, hasonlóan ahhoz, amihez újságcikkeket és jegyzeteket rögzítenél otthon. Valójában ezek a táblák segítenek a felhasználóknak, hogy kategorizálják és lementsék az általuk kedvelt tartalmat, hogy később visszanézhessék. Ez alapján, te is tudod csoportosítani a tartalmaid, amelyeket meg szeretnél osztani más felhasználókkal. Akár étterem marketing a Pinteresten, akár csak egy sima poszt az éttermedről, mindig figyelj oda arra, hogy a vállalkozásod számára létrehozott tartalomnak mindig tanítania kell, inspirálnia kell, vagy mindkettőt! Az emberek pontosan ezért jönnek a Pinterestre.

 

Étterem marketing a Pinteresten a Pinterest táblákkal

A Pinterest táblák olyanok, mint a virtuális parafatáblák. Az első gombostűkhöz tölts fel minden olyan informatív tartalmat, amely az éttermedről szól. Útmutatók, kulisszák mögötti videók, infografikák, bármi, amit már készítettél. Legyen valódi, hiteles és a márkához illő. Ez a típusú tartalom és étterem marketing a Pinteresten, amely a legjobban teljesít. Hozz létre egy táblát kizárólag az általad generált tartalomhoz. Kezdd ezzel az egy táblával, és terjeszd ki több táblára, hogy saját tartalmad jobban lehessen rendezni a későbbiekben. Ezenkívül létre kell hoznod néhány táblát, és el kell mentened néhány gombostűt más felhasználóktól, amelyek relevánsak az étteremed és tevékenységeid számára! Tegyük fel például, hogy van egy e-kereskedelmi üzleted, amely házhozszállítással foglalkozik. A saját tartalmadhoz létrehozott táblán vagy táblákon kívül létrehozhatsz egy jármű, egy étkezési rutintáblát és egy étleket tartalmazó táblát is Legyél óvatos és szándékos a más felhasználóktól mentett tűkkel. Keress olyan tartalmat, amely érdekes és hasznos lehet közönséged számára anélkül, hogy elriasztanád őket attól, hogy a te éttermed válasszák egy romantikus vacsora, vagy egy ebéd elfogyasztásához. Mindig kattints a linkre a mentett bejegyzésekben. Sok „clickbait” gombostű létezik, amelyek nem oda mennek, ahová kellene.

 

Étterem marketing a Pinteresten -Tartalomkészítés

Most, hogy készen vannak az alapok, ideje létrehozni néhány tartalmat. A legfontosabb dolog, amire az étterem marketing a Pinteresten való jelenléte során emlékezni kell az a hosszú élettartam. A Pinteresten az emberek gyakran elmentik a gombostűket anélkül, hogy teljesen elolvasnák őket, majd később visszatérnek hozzájuk. Fontos, hogy az étterem marketing a Pinteresten olyan tartalom legyen, amely továbbra is releváns lesz, akár hosszútávoon is. Lenyűgöző tartalom létrehozása létfontosságú a Pinteresten. Számos bejegyzéstípus létezik, amelyeket érdemes megnézned és tanulnod belőlük, akár tovább fejlesztve azt létrehozni egy sajátot.

 

Étterem marketing a Pinteresten -A vonzó tartalom

Ne feledd, hogy a Pinterest célja az inspiráció keresése, ezért ügyelj arra, hogy a tartalom vonzó legyen:

  • Infografikák: Ez egy nagyon jól működő étterem marketing a Pinteresten.
  • Oktatóanyagok: Oktatóanyagokat is készíthetsz az ételek alapanyagainak különböző vagy kreatív felhasználási módjairól! Inspiráld közönséged kreativitását, és egyszerre mutasd meg ételeid sokoldalúságát.
  • A kulisszák mögött: Egy étel elkészítése, egy kis betekintés a kulisszák mögé a konyhában és a munkafolyamat egy részének megmutatása, ahol az alapanyagok sokoldalú felhasználását is láthatják egy inspiráló étterem marketing a Pinteresten a közönség számára!
  • Receptek: Ha van olyan recept, amely minden háztartás számára egyszerű és rövid idő alatt elkészült ételt eredményez, oszd meg. Persze ne a nagyi titkos receptjéről beszélek. Az emberek megőrülnek a Pinterest receptes bejegyzéseitől.
  • Emberi érdek: Osztd meg saját inspirációid! Mi vezetett odáig, hogy éttermet nyiss? Mi nyújt számodra inspirációt?
  • Felhasználó által generált tartalom: Megosztottad-e már valamelyik ügyfeled történetét arról, hogy ételeid vagy szolgáltatásaid hogyan hatottak rájuk? Milyen tapasztalataik voltak éttermedben? Oszd meg ezt is hiszen a visszajelzés remek étterem marketing a Pinteresten is!

A márka humanizálása az egyik legokosabb lépés, amelyet megtehetsz. Ez csak néhány olyan tűtípusok közül, amelyeket érdemes létrehozni az étterem marketinghez a Pinteresten. További ötletekért használd saját fiókod, hogy az étterem marketing a Pinteresten is széles körben, sokoldalúan működjön Pinterest-fiókodon. Kövesd be a téged érdeklő táblákat, és meríts ihletet onnan is! Tekintsd meg, mi működik mások számára, nézd meg versenytársaid oldalait, meríts ikhletet és alakítsd át a márkádhoz illően.

 

Amennyiben felkeltette érdeklődésed a márkád Pinteresten való szereplése és segítségre van szükséged, keress minket bizalommal: Étterem marketing a Pinteresten

Étterem online marketing hírek

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül, építsd fel éttermed, bárod, kávézód
vagy bármilyen típusú vendéglátóegységed online marketingjét!

További bejegyzések