Így tudod kiválasztani a tökéletes éttermet egy esküvőhöz

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!
Főoldal > Hogyan érdemes kiválasztanod a tökéletes esküvői éttermet?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan érdemes kiválasztanod a tökéletes esküvői éttermet?


2022/01/31
TK

Mindenki szeretné, ha ez a nagy nap tökéletes lenne nem csak számára, de párja számára is – ehhez viszont elengedhetetlen, hogy rengeteg időt töltsön a leendő boldog pár a szervezéssel. Ha már le lett foglalva vagy éppen megvásárolva a tökéletes ruha, a dátum is ki van tűzve, az álomhelyszínnel együtt, akkor már csak egy dolog maradt, ami létfontosságú lehet – a tökéletes étterem kiválasztása.

Esküvő

Kérdezz körbe


Persze, ilyenkor elsődlegesen a menyasszony és a vőlegény ízlése számít – mégsem érdemes olyan helyre menni, olyan helyről rendelni az ételt, ami olyan étlappal rendelkezik, melyek a násznép nem fog majd szeretni.


Fontos a tálalás


Itt nem konkrétan csak az étel felszolgálására gondolok… Egy esküvő, mint egy nemes esemény, megérdemli, hogy nem csak remek ételek társaságában, de egy ahhoz méltó környezetben tartsátok. 
Amikor kiválasztod az általad kiszemelt éttermet, érdemes körülnézned benne, nem csak az ételek szempontjából. Például egy esküvő étterem Budapest szívében olyan remek lehetőségeket kínálhat a csodás gasztronómiai élmény mellett, mint hogy a Budai Várnegyed varázslatos utcáin helyezkedik el, ahol már eleve adott a romantikus hangulat, a kifinomult atmoszféra. És akkor még nem is kezdtétek el az étkezést…


Számtalan lehetőség


Éttermek szempontjából tényleg rengeteg lehetőségről beszélhetünk – mégis fontos egy olyan mellett dönteni, ami kifinomult stílusával képes az eseményhez méltóan fogadni az ifjú párt, hiszen ez mind a Ti boldogságotokat fogja szolgálni. Ekkor fontos szemügyre venni nem csak egy étterem adottságait, hanem a környezetet, amiben elhelyezkedik. Amennyiben visszafogottabb esküvőben gondolkoztok, érdemesebb egy nyugodt helyet választani, ha az elegancia hívei vagytok, adott, hogy a puccosabb megoldás mellett fogtok dönteni – de ezeknél mind-mind számítani fog az épület elhelyezkedése, illetve, maga a környezet amibe majd az étteremeb érkezve kerültök.
 
Belföld Étterem marketing GasztronómiaLegfrissebb cikkek


Étterem marketing -Egy történet elmesélése az étlappal
Az utolsó két évben az étterem marketinggel szemben felvette a versenyt a járvány és az azzal járó intézkedések, de most, az éttermeknek meg van az a szabadságuk, hogy arra fókuszáljanak mit is tudnak ők ajánlani az embereknek. Egy történet elmondása minden olyan ponton, amivel érintkezik a vendég, olyan értékes élményt nyújthat számára, ami arra ösztönözi majd, hogy visszatérő, akár törzsvendéggé váljon.
6 étterem közösségi média marketing trend -Hogyan legyél érdekes a felhasználók számára?
Az étterem marketing folyamatosan növekszik köszönhetően az online rendelések számának növekedése, a visszajelzések, és a közösségi média miatt. Ez utóbbi fontos szerepet játszik az eredmények szempontjából is. Az étterem közösségi média marketing trendje építhető arra, hogy vendégeid kapcsolatba szeretnének lépni az éttermeddel és a többi vendéggel a közösségi médiában. Ez azt jelenti, hogy fokoznod kell a játékot, ösztönözz kétirányú kommunikációt a közösségi média alkotta csatornákon keresztül, és bátoríts a vendégeidet, hogy osszák meg a történetüket és fotójukat a helyről. Mutatjuk hogyan.
Gasztonómia marketing -Hogyan építs saját márkát
A gasztronómia marketingje egy kicsit összetettebb. Az étel és a kultúra kombinációja, de sokan úgy vallják a kettő együtt. Azonban, mint mindenhez, ehhez is elengedhetetlen tényező a marketing, de legfőképp egy saját brand. Nem elég, ha sok vásárlód van próbálj a „nagy halak” -ra is koncentrálni. Egy sikeres márka felépítése után már nem az dönt, hogy kikkel kell együtt dolgoznod. Építsd fel a branded megfelelően a gasztronómia marketing trükkjeivel és legyél te az, akivel együtt akarnak dolgozni, akiért versengenek az ügyfelek. Fontos, hogy legyél tudatos! A határozottság, a pontosság, és a tudatosság mind a gasztronómia marketingen fog megtérülni.
Hírek és szakmai cikkek a gasztromarketing világából

Minden, amit az online marketingről tudni kell a gasztronómiai és vendéglátóegységeknek! Gyakorlatban is hasznosítható tippek az online marketing eszközök használatáról és hatásairól a gasztronómia és a vendéglátás területén.

Gasztronómiai marketing az alapoktól

Úgy érzed, éttermed nem kapja meg a kellő figyelmet, amit nagyon is megérdemelne? Az étterem marketing alapja egy erős USP (Unique Selling Proposition), vagyis egy olyan egyedi tulajdonság, ami segít harcba szállni a konkurenciával, és ami az online marketing kommunikációd alapját is képezi. Te megfogalmaztad már éttermed USP-jét?

Online marketing tanácsok éttermek és vendéglátóegységek számára

Egy jó weboldal, keresőoptimalizálás, fizetett hirdetések, PR megjelenések, tartalommarketing, közösségi média marketing… Csak az online marketing néhány területe, amivel egy étterem vagy vendéglátóegység tulajdonosaként, munkatársaként vagy marketingeseként foglalkoznod kell. Segítünk átlátni az online marketing bonyolult összefüggéseit!

Több foglalás a hétköznapokra, több rendezvényhelyszín ajánlatkérés

Határozz meg egy konkrét célt, és építsd fel úgy az online marketing kommunikációdat, hogy az támogassa azok elérését! Sokan vannak ezzel így, de sokan semmit sem tesznek érte. Több foglalást szeretnél a hétköznapokra? Jó lenne rendezvényekkel feltölteni az éttermed? Cikkeink gyakorlati tanácsokkal látnak el!

Kitekintő

Érdekes cikkek és tartalmak, konkrét online marketing tippek és stratégiai tanácsok, hogy stabil online marketing kommunikációval szállhass szembe a konkurenciával, hogy hatékonyan elérd a célközönséged, hogy még több asztalfoglalásra vagy rendezvényhelyszín ajánlatkérésre tehess szert. Ismerd meg cikkeinken keresztül az online marketing kiaknázatlan területeid, töltsd meg végre a vendéglátóegységed!