Így segítsd kollégáid a produktív munkavégzésben

HU EN

Így segítsd kollégáid a produktív munkavégzésben

Egy cég sikere minden esetben annak munkatársain múlik, azonban cégvezetőként Te is sokat tehetsz azért, hogy jól végezzék dolgukat! Mutatunk is néhány szuper ötletet ennek fellendítésére. 

Így segítsd kollégáid a produktív munkavégzésben

A kollégák lojalitása, munkabírása és munkakedve is sokban múlik azon, hogy milyen környezetben, milyen irodában kell azt elvégezniük – és milyen segítséget kapnak ehhez. Éppen ezért az alábbiakban néhány olyan ötletet gyűjtöttünk össze, amellyel segítheted, hogy jobban dolgozzanak! 

 

Adj lehetőséget számukra a mozgásban! 

Egy modern irodahelyiségben érdemes megteremteni a lehetőséget a kollégák számára, hogy bárhol dolgozhassanak az irodán belül, ahol nekik megfelel. Ez azt jelenti, hogy a klasszikus íróasztalos megoldás mellett érdemes helyet teremtened más verziókra is: akár a pihenőben, akár babzsákokon ülve, vagy épp a teraszon is végezhetik a munkájukat, amíg az hatékony. 

 

Teremts kényelmes munkakörnyezetet minden feladattípushoz!

Részben az előző ponthoz kapcsolódik, ám részben mást is feltételez az, hogy minden munkafolyamatnak legyen saját helye. Azon kívül, hogy meg kell tudnod teremteni számukra egy privát, nyugodt munkakörnyezetet, a csapatmunkára is kell lehetőséget biztosítanod!


Ha nincs elegendő hely ehhez az irodában, ezt akár mobil térelválasztó falak segítségével is végezheted. Ezek a falak bármikor elhúzhatóak, így a kollégák könnyen kisebb terekre bonthatják, vagy épp összenyithatják a helyiséget attól függően, hogy épp milyen folyamatot végeznek. 

 

Teremtsd meg a feltételeket! 

Hiába kapja el egy kollégát a flow, hiába éli éppen a legjobb napját a héten, ha éppen akadozik a WiFi, lefagy a számítógép, vagy megáll a nyomtató. A technikai feltételek megteremtése alapvető fontosságú ha azt szeretnéd, hogy lendületesen és profin végezze mindenki a munkáját. 

 

Ügyelj rá, hogy nyugodt legyen a környezet!

Miután a legtöbben akár napi 8 órát is bent töltenek az irodában, rendkívül fontos hogy a nyugodt munkakörnyezet adott legyen számukra. Ez legfőképpen a zavaró tényezők kizárását követeli meg tőled – de egészen apró részletekig menően. Egy folyton zúgó számítógép, a hangosan kattogó egér és billentyűzet vagy a pislákoló lámpa nagyon hamar a munkakedv romlásához vezethet – akár észrevétlenül is. 

Étterem online marketing hírek

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül, építsd fel éttermed, bárod, kávézód
vagy bármilyen típusú vendéglátóegységed online marketingjét!

További bejegyzések