étterem marketing trend kifőzdéknek; étterem marketing trend kezdőknek; étterem marketing trend az újításokhoz; étterem marketin

HU EN

Étterem marketing trend az iskolakezdéshez

A nyár az éttermek élénk szezonja, tele promóciós lehetőségekkel és étterem marketing trendekkel. Hosszú a nappal, jó az idő, a gyerekek és a tinédzserek nem járnak iskolába, és óriási a bevételi lehetőség. Ne félj ha vége ennek a szezonnak, mert az iskolába való visszatérés a sarkon van, és az évnek ebben az időszakában rengeteg promóciós lehetőség adódik.

étterem marketing trend az iskolakezdésből szerzett nyereséghez

Étterem marketing trend -Diákkedvezmények

Ösztönözd a diákokat azáltal, hogy kedvezményt adsz, pl. a helyi iskola diákigazolványának bemutatása esetén. Akár diákmenüt is készíthetsz, ahol olcsóbban kínálhatod az ételt. Ez az étterem marketing trend tovább ösztönözheti a tanulókat arra, hogy az éttermedet válasszák az iskola utáni pihenési és tanulási helynek. Akár csak törzshelynek, hogy a diákok összeülhessenek iskolán kívül is az osztálytársaikkal vagy iskolatársaikkal. Te is örültél volna, ha egy ilyen hely van az iskolád közelében ugye?

Étterem marketing trend -Kezdőnapi étkeztetés

Sok iskola, (sőt véleményünk szerint az összes, de sose lehet tudni, mindig vannak kivételek) az első napon tanévkezdő rendezvényt, évnyitót tart a gyerekek és a szülők számára, hogy elindítsák az új évet. Gyerekek tömegei forgolódnak, részt vesznek a tevékenységekben és mindeközben az étvágyuk is növekszik. Vedd fel a kapcsolatot a helyi adminisztrátorokkal, hogy megtudd, hogyan segíthetsz ételeiddel és italaiddal az évnyitó ünnepségükön.

Étterem marketing trend -Esemény

A nyár néhány hátránya közül az egyik, hogy a tanév közeledtével a gyerekeknek fel kell ismerniük a tantárgyaik felfrissülését. Tegyél új lendületet a nyári tanulásba néhány étterem marketing trend segítségével, és kínálj triviális eseményt gyerekeknek (a szülőket is szívesen látjuk), amely olyan szerves témák köré összpontosul, mint a matematika és az angol. Adjon hozzá néhány választható díjat a részvétel ösztönzése érdekében.

Étterem marketing trend -Pizza parti

A diákok számára tökéletes lezárás lehet egy hosszú tanítási nap utáni „pizzaparti”. Tűzz ki a héten egy olyan napot, amikor egy bizonyos időintervallumon belül különféle ízesítésű pizzákat szolgálsz fel a diákoknak. Engedd meg, hogy vállalkozásod jelentős mértékben részese legyen ezeknek az emlékezetes élményeknek azáltal az étterem marketing trend által, hogy meghirdetsz egy pizzaparti csomagot a tanulók számára. A „pizzaparti” definíciójának kiterjesztésével alakítsd ki az étlapot megbolondítva különleges szendvicsekkel, esetleg néhány tésztaétellel a pizzák mellett.

Étterem marketing trend -Sport ünnepségek

Az iskolai sportcsapatok kedvenc időtöltése az, hogy egy nagy meccs után ünnepelnek kedvenc éttermükben. Hozz létre egy különleges eseménycsomagot étterem marketing trenddel a sportcsapatok számára, amely olyan menüelemeket tartalmaz, amit a sportolóknak a legideálisabb lehet egy győztes meccs után. Teszteld le melyek azok, amelyekre a legnagyobb a kereslet.

Étterem marketing trend -Csomagolt ebédcsomag

Hozz létre egy olyan étterem marketing trendet, ami nem csak a diákoknak kedvez. Készíts iskolai ebédcsomagot, amely viszonylag olcsó, tápláló, és néhány menüelemből, például amerikai, bőséges és laktató szendvicsből, levesből és egy könnyebb fő ételből áll. A siető és elfoglalt szülők értékelni fogják ezt a lehetőséget.

Az ilyen promóciós ötletekkel felvértezve segíthetsz éttermednek elkerülni a nyár végi lassulást, ha gondoskodsz arról, hogy megragadd és visszaszerezd a diákok és a szülők közönségét még akkor is, amikor az iskolák újra kinyitnak.

Még több étterem marketing trendért és gyakorlati alkalmazásukért keress minket bizalommal! Étterem marketing trend

Étterem online marketing hírek

Válogass a legfrisseb hírek és újdonságok közül, építsd fel éttermed, bárod, kávézód
vagy bármilyen típusú vendéglátóegységed online marketingjét!

További bejegyzések